Over ons

kd-schilderwerken - Kerim

KD-Schilderwerken, uw schilder in omgeving Deventer en omstreken.

Mijn naam is Kerim Demirel, oprichter van KD- Schilderwerken. Na het behalen van mijn schilder diploma ben ik werkzaam geweest bij een schilderbedrijf in Deventer. Na ongeveer 6 jaar heb ik het roer omgegooid en ben ik de gehandicaptenzorg ingegaan. Dit heb ik de afgelopen jaren met veel plezier gedaan, maar miste toch mijn oude vak.

Begin 2022 heb ik daarom KD-Schilderwerken opgericht. Ik heb ervoor gekozen om mijn eigen schildersbedrijf op te starten, omdat ik het belangrijk vind dat de klant centraal staat.  Daarnaast staat bij mij het leveren van kwaliteit en openheid naar de klant op nummer een. Ik denk graag mee met de klant om zo te ontdekken wat er nodig is om te komen tot een mooi resultaat.  Ik ben me bewust dat ik in uw veilige omgeving aan het werk ben en ga hier op een respectvolle manier mee om. KD-Schilderwerken ontziet de klant onder andere van buiten- en binnen schilderwerk.

Neem gerust een kijkje op mijn website om mijn diensten en projecten te bekijken. Bij vragen kunt u vrijblijvend contact met me opnemen.
  • Vakmanschap
  • Kwaliteitsmaterialen
  • Aandacht voor detail
  • Klanttevredenheid

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!
Offerte aanvragen
KVK:
 87193175
IBAN:
 NL47KNAB 0509 0482 69
BTW:
 NL004371986B55